Download Dokonalý únik ke stažení

Do našich kin v předvánoční záplavě titulů vklouzl poměrně povedený a kvalitní mysteriózní thriller drama Dokonalý Únik. Jedná se o film, který režíroval zkušený režisér David N. Twohy, který má také na svědomí například filmy Hlubina, Riddick: Kronika temna nebo Černočerná tma. Vypadá to, že odvedl poměrně kvalitní práci, protože hodnocení filmu se rychle šplhá až k 70% a to jak u diváků, tak odborných recenzentů.

Takže o čemže vlastně děj ten zajímavý příběh filmu Dokonalý únik? Hlavními hrdiny jsou dva akční a neotřelí dobrodruhové Cliff (hraje ho Steve Zahn) a Cydney (to hraje Milla Jovovich). Zároveň je to mladý manželský pár, který vyrazí na netradiční dovolenou po odlehlých Havajských pláží. Nejdřív si dovolenou opravdu užívají a připadají si téměř jako v ráji. Najednou ale potkají skupiny vyděšených turistů, kteří utíkají od vraždy jiného manželského páru, kterými byly svědky.

Náš pár začíná přemýšlet o tom, zda by se neměli raději vrátit. S jistým váháním se připojí k dalším dvěma párům – Nickovi (Timothy Olyphant) s Ginou (Kiele Sanchez) a Kaleovi (Chris Hemsworth) s Cleo (Marley Shelton) – a záhy se situace začne vyhrocovat. Daleko od civilizace a záchrany začíná každý působit jako hrozba a nikdo neví, komu vlastně může věřit. Začíná brutální boj o přežití a z ráje na zemi se stává opravdové peklo.

Pokud se tedy i vy chcete kouknout na nějaký pěkný mysteriózní thriller a následující odstavce vás příjemně naladili, tak se vám Dokonalý únik bude určitě líbit. Film je ke stažení i s českými titulky pohodlně z webového úložiště ulož.to.

Komentáře jsou uzavřeny.