Download film Sex ve městě 2 ke stažení zdarma

Přímo zde jsme si pro vás připravili celkem novou americkou komedii (z roku 2010) a to Sex ve Městě 2. Jak už název napovídá, tak vám určitě dojde, že je to druhý film inspirovaný dnes už legendárním stejnojměných seriálem. Příběh filmu bude také hodně zajímavý. Po té co si Carrie užila pohádkovou svatbu v prvním filmu se tentokrát vydá do Abú Dhabí, kam jí společně s kamarádkami pozve šejk Khalid.

Přímo zde jsme pro vás připravili ke stažení (downloadu) zábavnou a hravou komedii Sex ve městě 2. Opět se v něm sejdou všechny nerozlučné kamarádky z New Yorku tedy Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda. Ty i po dvou letech od šťastného konce mají své problémy.

Carrie se začíná omrzovat její dlouho vytoužení sňatek i s panem úžasným totiž začíná zabředávat do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry.

Mirandě se nelíbí, že v práci zatím nedosáhla odpovídajícího postavení. Samantha zatím řeší rychle se blíží menopauzu, kterou by chtěl ráda odvrátit.

Právě zajímavý náhody změní život nejenom Samathy ale i jejich kamarádek. Jednoho dne se vydá na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, a tak se všechny naše čtyři bojovnice vydávají do luxusního a kouzelného světa, kde je Khalid zahrnuje péčí a tím nejlepším co je jen možné. To všechno a mnohem více v novém filmu Sex ve Městě 2.

Komentáře jsou uzavřeny.